Kamu

Tegnap – végre – én is kaptam egy átverős hívást. Egy mobilszámról érkezett a hívás (a magántelefonszámosakat már egy jó ideje nem veszem fel), és bemutatkozott szépen, hogy Kovács Attila (asszem) az OTP-től.

Ó, mondom magamban, mit akarnak már eladni nekem. Már majdnem elküldtem a túróba, de gondoltam, udvarias leszek, és tovább figyeltem, mi a mondandója. Itt jött valami katyvasz arról, hogy az emag-on keresztül utalás történt, adathalászat, meg kecskeméti ipcím, stb. Mondom, hogy állj, nekem nincs is OTP-nél számlám. Ez a tény nem zavarta, hanem tovább erősködött, hogy valami adathalászat történt és izé. Még egyszer hangsúlyoztam, hogy nincs OTP-számlám, és hogy tényleg kiugrasszam a nyulat a bokorból, rákérdeztem, hogy melyik bank számlájáról történt az adathalászós vagy milyen utalás. Ahogy ezen kérdés végére, meg is szakította a vonalat a kamu OTP-s.

Itt röhögtem egy sort, és csóválgattam a fejemet.

Csak azon szurkolok, hogy a szüleim is legyenek így résen, ahogy én.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..