Az úgy van, hogy kora reggel van.

A tegnapi nap is elég sűrűn fejeződött be. Kaptam hideget-meleget (hogy az exem szavaival éljek). Tőle éppen egy jó adag hideget.

Ha történt olyasmi, ami tegnap este medi alatt, akkor bizony igen régen volt, mert nem emlékszem rá. Bőgtem. A “repülés” egy része alatt zokogtam. Majd az álmombeli Maharishi színes gumilabdáira gondoltam.

Tudom, néha türelmesebbnek kellene lennem, és kivárni … . Ez most nem ment. Legszívesebben magamra húznám a csigaházam ajtaját, és jól bereteszelném. A jó öreg menekülés-érzés! … Az élet megint tolt elém valamit.

…. és azt nem értem, ha jó tanácsot kapok, akkor miért nem vagyok képes megfogadni.

6 hozzászólás

  1. david zita írja:

    Ha, majd felt??tel n??lk??li boldogs??got, szeretetet m??sok ir??nt ,nyugalmat , el??gedetts??get ??rzel ,tudd hogy meg??rkezt??l.Mindaddig felesleges foglalkoznod azzal ,hogy mi t??rt??nik a med. alatt ,vagy annak hat??saival.

  2. david zita írja:

    Legt??bb medit??l?? , f??listennek ??rzi mag??t a nem medit??l?? emberekhez k??pest , pedig csak egy eszk??zt tal??ltak arra ,hogy jobb emberr?? v??ljanak .
    Vannak akik tehnika n??lk??l is “j?? emberek” ,??s vannak akiknek egy ??leten ??t tart?? medit??ci?? sem seg?t….

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..