Egy kis futás vasárnap

Mára egy rövidebb intervallumos futást, majd folytatásként egy 2 órás lassú futást terveztem be.

Ebből csak az utóbbi lett meg. Szitáló esőben kezdtem, rövid ujjú pólóban, rövid nadrágban. Kicsit hűvös volt, de még két óra múlva sem fáztam. Igyekeztem a városban fellelhető emelkedőcskének legtöbbjét belevenni az útvonalamba, valamelyiket háromszor is megkocogtam. Alacsony pulzussal nyomtam.

18 km keringés után még úgy éreztem, tudnék menni. De már hazatértem, mert teendőim nem várhattak: bolt, ebédfőzés, teregetés.

Miután megállítottam az órát, szokásom szerint csekkoltam, milyen running indexet adott az aznapi etapomra a Polar. Örömömre elit 55-öt kaptam, ami elég jó. Annak fogok nagyon örülni, ha egy intervallumos futásomra fog végre egy ilyet adni. Az azt fogja jelenteni számomra, hogy egyre jobb és jobb vagyok a futást illetően.

S ha még ez sem lenne elég számomra, az emelkedők ellenére is gyorsabb sebességet produkáltam, mint korábban a lassú futásaimon.

Van tervem az októberi maratonra, jó lenne megcsinálni.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..