Oldás

Kineziológusként nagyon jól tudom, hogy ha valakinek problémája van egy másik ember viselkedésével, akkor tulajdonképpen nem a másik embernek kell megváltoznia, hogy az adott személynek megszűnjön a problémája, hanem az adott személynek kell az érzésein változtatnia.

Mikor problémám van, és ezt felismerem, akkor azért megyek oldásra, hogy én változzak, azaz a bennem levő negatív érzéseket feloldjam, és lehetőséget adjak magamnak arra, hogy lehessenek az üggyel kapcsolatosan pozitív érzéseim, új választásom, reagálásom.

Honnan tudom, hogy változtam? Onnan például, hogy nem kerülnek elém olyan helyzetek, amelyek eddig stresszeltek, illetve ha hasonló történés van az életemben, akkor fel sem tűnik.

Nagyon szeretem ezt a módszert. Mert lényegre törő, gyengéd és egyszerű. Pont nekem való. Mindig érdekelt az emberi lélek, az, hogy a cselekedetek, szavak mögött mi van.
Nemcsak a külvilágra figyelek, hanem magamra is.
Mert ha azt szeretném, hogy változzon a világ körülöttem, akkor először én változzak.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..