Egy kis edzés

Pár éve edzésnaplókat vezettem. Futásról elsősorban, de az egyikbe az otthoni edzéseimet is belevéstem, így megtaláltam néhány akkor végzett gyakorlatsort is.

Emlékeztem, hogy volt nekem egy guggolós edzésem, de nem találtam a papírcetlijeim között. Hát, most ráakadtam az egyik naplóban.

10-szer 25 guggolás (homokzsákkal, illetve anélkül), plusz köztük valamilyen saját testsúlyos vagy zsákos gyakorlat. Ahogy megláttam, rögtön el is döntöttem, megcsinálom ma reggel.

Gyorsan beleírtam a jelenlegi füzetecskémbe, amiben a gyakorlatsoraimat gyűjtöm mostanság. Persze, variáltam egy kicsit rajta, de nem sokat (pl. a sima guggolás helyett guggolás felugrással-t írtam).
Hogy a burpee-et is megcsináljam, úgy gondoltam, hogy két 5 perces Tabata formátumban beleteszek 50-50 competition burpee-t. 50-et középtájon és a másik ötvennel zárom az edzés fő részét.

Így is volt. Azt hittem, hogy jobban meg fognak a lábaim halni a sok guggolástól, de most nem érzem azt, hogy ihajj, de fáradtak. Persze, ebből még lehet izomláz holnapra, de szerintem nem lesz.
Legközelebb magamra veszem az öt kilós súlymellényt, hogy nagyobb kihívás legyen….

A másik tervem, hogy egyben lenyomjak 100 burpee-t, ahogy freeletics-es időszakomban is tettem, mikor olyan workoutot adott. Leginkább azért tenném, mert kíváncsi vagyok, mi a max. pulzus, amit elérek a 100 burpee alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..