Kullancsok, meg a sűrű napjaim

Ugye nem panaszkodunk. Ez a mottó. De megint sok a meló. Hónap vége, hónap eleje. Meg persze a két nap szünet a munkahétből.

A vasárnap délelőtti terepfutás eredménye két db kullancs, amelyek közül az egyiket hazaérkezéskor rögtön eltávolítottam, a másikat csak kedd reggel fedeztem fel a hasamon, mert olyan pici volt (max. 1 mm átmérőjű), és csak a körülötte levő bőrpír árulta el, hogy egy illegális valami kapaszkodik ottan.
Szuper! Most árgus szemekkel vizslathatom a csípés helyeket, illetve majd magamat, hogy van-e valami betegségre utaló tünetem.

Egyébként meg frankó minden.

Most például délután rohanok szúnyog- és kullancsriasztót venni, hogy a hétvégi terepfutáshoz már legyen. Aztán be az Obiba függönyt venni (múlt pénteken láttam egy pont a konyhámba való “sötétítőt”, illetve a szobám jelenlegi függönye helyett is kinéztem egy újat), valamint Anyunak valami kerti virágot Anyák napjára, mert tudom, hogy odavan értük.

A hétvégém megint sűrű lesz, de ez van. Majd pihenek …. valamikor.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..