Futó nudizmus

Most olvastam, hogy egy férfi futó az egyik terepfutása vége felé találkozott egy vele szembe futó pucér pasival. Amint írta, nem egy elhagyatott környéken futkorásztak, jó pár sétáló nő, férfi, gyerek járt arra, tehát nem szándékozott eltűnni a világ szeme előtt így ruhátlanul (az nem derült ki, hogy volt-e rajta futócipő).

Nos, kíváncsi lettem volna a reakciójára, ha egy meztelen nő vágtázott, kocogott volna el mellette. Mennyire tartaná azt illetlennek, megdöbbentőnek, feljelenthetőnek.

És azon is elgondolkodtam, mit tennék, ha egy magányos erdei futásom alkalmával összeakadnék egy pucér futóval. Pasival. Azt hiszem, ez olyan, hogy megkülönböztetünk nudistát és perverz, magát mutogató, nőket (esetleg férfiakat) molesztáló pasit.

Valószínű magam is erősen megdöbbennék a látványon, de ha érzékelném azt, hogy veszélytelen rám nézve a helyzet, akkor maradna az érdekes élmény. Főleg, ha a pasinak jó az alakja.
Ha megállna előttem, és szándékosan mutogatná magát hangsúlyozva a nemi szervét, akkor előrántanám a pepper sray-t.

Úgyhogy, amíg nem zaklat erőszakkal szexuálisan sem engem, sem mást, addig nyugodtan futkosson – cipőben vagy anélkül.

Ja, és még ott a kérdés: ha egy meztelen nő futkorászna így az erdőben, akkor is ekkora nagy lenne a riadalom?

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..