Ahogy puffan

Változtattam. Ilyen volt a csütörtököm. Reggeli edzésként otthonra terveztem erősítést, aztán jól elmentem 15 perces vívódás után biciklizni. Ehhez az is hozzájön, hogy kissé szédülős volt a fejem, s emiatt nem volt kedvem otthon izzadni. De még gyorsan megcsináltam a napi burpee penzumot, aztán jöhetett a bringa. Isteni volt, de tényleg.

Néha nem is tudom, mit szeretek jobban: futni, bringázni vagy erősíteni. Az a jó, hogy mind a hármat, csak olykor az egyiket jobban a másiknál. Ha lenne időm, talán még triatlonoznék is, hiszen az úszással sincs bajom (csak gyakorolni kellene). Majd talán, ha nyugdíjas leszek, vagy lesz annyi bátorságom, és a napi 8 és félórás ülés helyett valami másba vágok bele.

Szóval, tegnap reggel tekertem, aztán meló, ami kicsit elhúzódott, és inkább letettem a tervezett programról, és a bolt után hazamentem, és takarítottam egy kicsit. Majd főztem egy picit. Utána kommunikáltam a Skandináv körúton levő gyermekemmel, majd alvás.

Igyekszem rendezni a gondolataimat, és megtalálni arra a választ, mit is akarok én. Most ott tartok, hogy hagyom történni a dolgokat a maguk útján, és kb van 3 hetem, hogy történjen valami, amiből már látom a megoldást, az utat.

Addig jöhet Svájc, Németország és a Bükk.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..