10 éve

Van az a kihívás az instán, hogy #10yearchallange, azaz egy 10 évvel ezelőtti fotót és egy mait kiteszel azzal a célzattal, megmutasd onnan ide jutottál.
Nos, mivel fotót perpill nem tudok előbányászni, megteszi egy blogos írás is. Mint kiderült számomra, abban az időszakban (jó másfél évig) rendszeresen futottam. 10 évvel ezelőtt ezt írtam:

“Sokkal jobb úgy futni, hogy futáshoz készített ruha van rajtam. Már csak egy normális futócipő kellene. Ez is az, ami most van, csak nem normális, de szerintem hamarosan, úgy tavasz tájt, betervelem egy új megvételét a kiadások közé.
Néha nem is tudom, mit szeretek jobban: futni vagy az utána való kellemes fáradtságot.

És meglepődésemre az alábbi gondolatsort is 10 éve januárban írtam:

Az elmúlt három hónap tanulsága: nálam ott kezdődik egy kapcsolat, ha tudok a másikkal beszélgetni, akár órákig. Nálam ott folytatódik egy kapcsolat, ha felismerem, mennyi mindent tudunk kommunikáció útján adni egymásnak: intellektuális kielégültséget, nevetést, mókát, egy kellemes beszélgetést. Nálam akkor válik igazivá egy kapcsolat, ha napokat töltök együtt a másikkal, és még a sokadik napon is találok élvezetet a beszélgetéseinkben. Nálam ott van vége egy kapcsolatnak, ha napokat töltünk együtt, és csak kb. két értelmes mondatot tudunk váltani.

Ott ér véget.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..