Segítség, javítás

Volt nálam oldáson egy hölgy. Leültettem, s ahogy szoktam az először nálam járók esetén, elmeséltem, mit is fogunk csinálni. Majd kérdeztem, miért kért időpontot tőlem.

Ő az kliens volt, aki a sok, őt nyomasztó probléma közül nem is tudja, melyiket vegye előre. Kezdte sorolni, mi mindennel küzd. Egy óra múlva csak kilyukadtunk ott, hogy tulajdonképpen mit is szeretne. Önmagát elfogadni, többek között. Mert az a kulcsa annak, hogy a vele történteket, a körülötte levőket is el tudja fogadni.

Nagyon nehéz tudatosítani magunkban, hogy nem tudjuk a környezetünket megváltoztatni. Csak azon tudunk módosítani, alakítani, ahogyan mi reagálunk érzelmileg, gondolatilag a velünk, a körülöttünk történtekre.

A hölgy attól tartott, ha ő elfogadja a helyzetét, akkor megadja magát neki, megint áldozat lesz, ahogy eddig is érezte magát. Pedig nem. Ha elfogad, és befejezi a küzdést valami ellen, akkor megadja magának a lehetőséget, hogy meg is lássa a problémájára a megoldási lehetőségeket. Az energiája erre fog menni, nem a szembenállásra.

Ha tudtam segíteni, szuper. Nekem annyit biztosan segített, hogy felhívta a figyelmemet, a honlapomon csak a főoldal működik. A többi nem. Kb. két hete frissítettem a blogmotort, de nem ellenőriztem, hogy az aloldalak is elérhetőek-e vagy sem.

Szerencsére kisebb módosítással megoldottam a problémát (tegnap este nyújtás helyett), bár már felkészültem arra, hogy vissza kell tennem a régi változatát a motornak.

De legalább az árat is módosítottam, mert egy ötszázassal többre emlékeztem, mint amit kiírtam. Így egy pár hónappal (félévvel) előrébb hoztam az áremelést…

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..