Önkritika

Nem túl sok olyan évet, hónapot, hetet, napot, vagy akár pillanatot tudok felsorolni az eddigi életemből, amikor tökéletesen elégedett voltam az alakommal.

Most, az elmúlt két hónap összességében inkább pozitívan hatott rám (értsd egy-két plusz kg – többről nem vagyok hajlandó tudomást venni), főleg hastájékon. Lassan a változó kort is okolhatom mindezért.

Sajnos, megszoktam nézni azokat a videókat, amit az edzésekhez készítek. Ennek nyomán múlt hét óta, s leginkább e héttől komolyan odafigyelek az étkezésre. Bizonyos kor felett innen szép nyerni pár mínusz kg-ot.

A videók sajnos azt is megmutatják, mennyire leépült a felső testem (váll, kar, hát) izomzata, amiatt, hogy fájt a jobb vállam, és nem tudtam úgy erősíteni, ahogyan kellett volna. No, de ezen is változtatok! Úgy tűnik ugyanis, hogy a gyógyulás útjára lépett a vállam. Elkezdtem pár napja kitartóan masszírozni azt a izomterületet, ami szerintem sérült az eséskor. Valamint célzottan nyújtani. Azt tapasztaltam, hogy jobban alszok éjjel, és csak hajnal tájt kezdek forgolódni, helyezkedni a vállam fájdogálása miatt. Illetve, ha napközben erősítő gyakorlatokat végzek, már ez sem hat ki az éjszakáimra. Maradjon is így, illetve gyógyuljon meg.

Szóval, a futás, nyújtás kombó mellett nagyobb hangsúlyt fog kapni a felső testem erősítése is. Muszáj valami tartást faragni magamnak.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..