Hallgatni

Sok podcastot hallgatok mostanában. Van, hogy a spotify-on (általában futás közben), vagy youtube-on otthon, főzés, takarítás közben.

Vannak kedvenc kérdezőim, csatornáim, és ha éppen náluk nincs fenn új, engem is érdeklő beszélgetés, keresek újat.

Így akadtam Karácsony beszélgetéseire is. Rájöttem, egész jók, és nem feltétlenül kampányt támogatóak. Viszont olyan embereket kérdez, akik értelmeseket mondanak. Például ma délelőtt a Bojár Gáborral készült podcastjét hallgattam porszívózás és felmosás közben. Bevillant, hogy ugyan túl sok mindent nem tudok erről az emberről, de én már hallgattam, láttam vele egy interjút. Az egyik Kadarkai Endre-féle Világtalálkozóban szerepelt lassan egy éve (utánanéztem).

Karácsonynak olyan dolgokról beszélt, hogy takarítás közben szorgalmasan egyetértettem, bólogattam, és volt, amire azt mondtam, “hm, tényleg, igaza van”.

Meg szerettem volna osztani az Fb-on a beszélgetést, aztán visszakoztam. A mai, magyarországi világban jobb, ha nem teszek ki semmi baloldalit az idővonalamra. Talán majd egy félév múlva….

De egyébként erősen ajánlom meghallgatásra. Pártól és egyéb oldalon állástól független okosságok hangzanak el benne.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..