Tanulás

Adózásból megvolt a központi modulzáró. Hát, hagyjuk! Nem volt nehéz, de voltak nálam egy-két részen bizonytalanságok, amit felkészülés alatt elméletileg tudtam. De mikor odakerültem, hogy akkor most számoljam ki, csak tippeltem, hogy úgy kell.

Nem szeretem megnézni vizsga után a megoldást. Előbb megvárom az eredményt. Ha sikerült, akkor teszek rá, mik voltak a megoldások, ha meg nem, akkor érdemes végignézni.

Szóval várok. Addig nem idegesítem magamat.

Ha nem sikerül, ez van. Nem szeretnék még egyszer elmenni belőle vizsgázni januárban. Ezt a tanfolyamot csak az információkért, a tudásért csináltam, nem a papírért. Az nem vérre menő nálam. Persze, előnyt jelentene az új munkakeresésben és -találásban.

Úgy is elég kérdéses, hogy a záróvizsga szóbelijére, amivel nem számoltam külön időponttal, nem hiszem, hogy el tudok majd menni. Várhatóan decemberben lesz, de akkor én már az új lakásom festésével és a költözéssel leszek elfoglalva.

Egyszerűen nem tudok mindenhol helytállni ugyanazon időpontban.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..