Egy újabb választás

Minden hepi, minden jó.

A munkahelyen kerülöm, vagyis inkább halogatom a munkát, pedig nem lenne túl bonyolult, mert szinte csak angolról magyarra kellene egy anyagot fordítani, de inkább az utolsó percre hagyom.

Jobban érdekel, hogy a tárolóba szánt holmi elhelyezését hogyan oldjam meg. Végülis négy lehetőség közül döntöttem egy mellett, ami a második legolcsóbb.

Első lett volna, hogy veszek csomagoló papírt, aminek számomra tetszetős és nem túl feltűnő mintája van, és azzal borítom a dobozokat, majd egymásra tornyozva beteszem a szobámba a gardrób melletti sarokba.

Gondoltam olyanra, hogy veszek egy magas, egy ajtós szekrényt, és ezt teszem a sarokba, majd ebbe pakolom a tárolandó ezt-azt. Lett is volna a gardróbhoz illő fehér/tölgy.

Ennek változata az, hogy gardrób szekrényem tetejére veszek felső szekrényeket. Kinéztem, jó sokat gondolkoztam, számoltam, hogyan férnének el odafenn.

Aztán láttam a kikben nagy, fedeles, 50 literes műanyag dobozokat. Görgőkkel az aljukon. Elfogadható áron. Osztottam-szoroztam, és ezen megoldás mellett döntöttem. A sarokba állított műanyag doboztorony mellett.

Hát, ilyen fajsúlyos dolgokat is meg kell oldanom. Hogy szebb legyen a lakásom. Ha-ha-ha!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..