Újabb hét, újabb kalandok

Kicsiny világomban az is kaland, ha egy új, egyszerűbben megközelíthetőbb helyen parkolok a munkahelyem mellett. Ugyanis, ha a cég területén szeretnék parkolni (kerítésen belül), akkor egy olyan utcára kell bejutnom, amire nem egyszerű felkanyarodni abból az irányból, amerről én jövök.

Szerdán reggel, mikor munkába mentem, baleset is volt az egyik ilyen, igen forgalmas kereszteződés közepén, és lehetetlennek éreztem, hogy feljussak balra fordulással az utcára a folyamatos forgalom miatt, így gyors döntéssel mentem jobbra, s egy kerülővel (meg egy szükséges tolatással) ellavíroztam a cég másik oldalára, ahol simán le tudtam parkolni, és a kerítés és vonatsínek alatt átvezető alagúton bejutottam a munkahelyemre.

Csütörtökön reggel egyenesen ide autóztam, itt parkoltam le. Csak aztán jött délután az özönvíz, és úgy elárasztotta az alagutat, hogy képtelenség lett volna térdfelettig érő magasszárú gumicsizma nélkül átjutni a másik oldalra. A főnököm is arra ment volna, és ő hozta a hírt az akadályról. Upsz, fogtam is a fejemet, hogy akkor most mi legyen?!

Szereztünk fuvart a másik oldalra…

Pénteken, azaz tegnap home office-ban voltam, így ez most olyan, mintha hosszú hétvégém lenne, pedig tegnap tényleg dolgoztam délután fél háromig.

Este még leballagtam a boltba, és még előtte belenéztem a tükörbe. Furán piros volt a jobb szemem sarka. Akkor még nem éreztem semmit. A boltban már pillantáskor meg-megfájdult, ahogy már most is teszi. Egyébként reméltem, hogy az alvás jót tesz neki.

Remek! Kötőhártyagyulladás gyanús a dolog, bár még nem tudom, hogy melyik változata. Meglehet, csak vírusos.

Azért elmegyek futni, hiszen ahhoz a két lábamat használom.

Egyébként szokatom magamat a hátizsák súlyához. Már csütörtökön úgy mentem futni, hogy a futómellény elejét megpakoltam két, fél literes soft kulaccsal. Mintha súlymellény lett volna rajtam, kissé nehézkesek voltak a futólépteim. Ergo, most minden futásomkor valamilyen súllyal terhelem magamat. Ma és holnap a futózsák vizes zsákját töltöm meg 2 liter vízzel. Hogy miért ez a nagy terhelés? Azért, mert vinnem kell bő egy hét múlva magammal, mint a teve, a frissítésemet, beleértve a sok vizet, ugyanis úgy láttam, hogy 27 km-en keresztül nem lesz vízvételi lehetőségem. Ami ugye egy nyári napon, még akkor is. ha délelőtt még nincs oly meleg (pedig de, hiszen futás közben még a 20 C fok is meleg tud lenni), jobban izzadok, jobban van szükségem a folyadékpótlásra.

Hát ezért is készülök a tehercipeléssel…

Aztán meglátom, hogy és mint lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..