Nyüsz-nyüsz…

Gyönyörűen süt a nap. Hideg van. Téliesen hideg.

A hasfájós gyermekemnek semmi baja. Valószínűleg ovi undora volt reggel.

Icipicit se dolgoztam ma. A főnök is itt áll felettünk, és sztorizgat a kolléganővel. Így végképp nem jutok el az ihletig.

Holnaptól szabin leszek. … inkább nem írok semmit. Vannak tervek, de ahogy tapasztalom: én tervezek, Isten pedig jól keresztbe tesz…

Mire jó az az ötlet, hogy papíron is el tudjam olvasni a blogom igazi naplóként?! Arra, hogy csináljak egy word mentést, amit most fel tudok használni a mentesíténél. És jó hír, hogy 2006. januárig megvan így a blog. Reszkessetek kérdőjelek, mert nem sokáig csúfítjátok a bejegyzéseim!

A szilveszter témájában nem jutottam még dűlőre. Jelenleg ott tartok, hogy maradok otthon, és bevackolom magam a tv-dvd-számítógép hármasa elé egy üveg borral.

És jó, hogy néha meg tudok beszélni egy okos emberrel olyan dolgokat, amikben tanácstalan vagyok. A hallgatása, egy-egy találó kérdése, mondata rávezet a megoldásra vagy a helyes döntésre.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..