Mai nap dátuma

… sem kutya: 2007.02.07. Szeressem!

Hogy miért vannak fekete napjaim, magam sem tudom. Ráfogom a bolygók állására, vagy … a nyuszira.

Túl sokat vagyok már otthon. Ez is megárt.

De azt hiszem, nem fogok unatkozni az következő napokban. Ma salsa bemutató a kezdőket verbuváló órán. Holnap rendes óra, csak új helyen új társaságban. Aztán szombat este buli.

Jól esik a sportolás, a mozgás. Már el is feledtem, milyen érzés az a kellemes fáradtság, amiben egy kiadós (szoba)biciklizés után ejtőzik a testem, lelkem. A héten már két adagot letudtam, szombaton lesz esedékes a harmadik. A többi napon elég lesz a tánc.

Mivel a testépítő szakik szerint a kevésbé zsíros test elérésének kulcsa nagyban az étkezés milyenségének köszönhető (kb. 80 %-ban), ezért figyelek arra, hogy kevesebb szénhidrátot egyek. Ha eszek is valamilyet, azt is igyekszem délelőtt. Ja, és lehetőleg zsíradék mellőzésével.

Az évek során úgy kitanulkoztam a különböző fogyókúrás és testépítő diétákból, hogy nem okozhat(na) gondot a zsírvesztés. Már csak kitartás és akarat kell hozzá. He-he!

6 hozzászólás

  1. Lissza írja:

    Valami vagy valaki??? 😀
    Olyan nehéz elképzelni, hogy rajtam is lehet súlyfelesleg???? Háj???
    Legalább 2-3 nadrágomba nem férek bele. Ez szörnyű!!!! 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..