Álompasik és találkozások

Most hajnalban két pasi is szerepelt az álmomban. Tudtak teleportálni. Azt hiszem, mind kettő tetszett. Az egyik szőke volt, a másik barna. Ha jól rémlik, akkor újfent a szőke típusnál kötöttem ki. Mint az életben: a zsánerem az olasz típus, és mostanában kék szeműek a pasijaim. Szóval, még az is volt az álmomban, hogy várandós voltam. Úgy két hónapos.

Mikor felébredtem, két férfi is eszembe jutott. Úgy spontán. Az egyik barna, a másik szőke. Az egyik volt, a másik még lehet. Vagy még mindkettő lehet???

És most csak eljátszadoztam a gondolattal. Jelzem. Semmi komoly.

Tegnap két olyan emberrel is összefutottam, akik az eszemben jártak. Az egyikükkel kapcsolatosan kérdés volt bennem. Talán a megjelenésével megkaptam a választ is. Fura! Ő már egy ideje benne van a világomban, és szinte az első pillanattól tudtam, hogy nekünk közös dolgaink vannak az akkor még jövőben. Ma már közelebbi kapcsolatban vagyunk, de még mindig megfejtésre vár a “miért”. S mindezt spirituális szempontból figyelem.

Azt hiszem, most már tudom, miért kellett a másikkal is összefutnom, mégha csak pillanatra is. (Ugye, nem mertem többet bevállalni… ) Nem én akartam, szerintem a találkozást, hanem ő. Na, mindegy.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..