Aprók

– A kisebbikem két elszólása: “nyár elseje van”, “a Lázbérciből kijön a tó”

– Mától szedem a Phoenix cseppeket (méregtelenítő homeopátiás cseppek). 45 napig tart a kúra. A barátnőm, aki szintén elkezdte pár hete, így reagált a hírre: ‘Jaj, csak ne sírjál nekem :-)’ A megjegyzésem csak annyi lenne, hogy nincs az a méregtelenítő kúra, ami kifog rajtam. Ha igen, akkor le a kalappal előtte.

– Letöltöttem egy új témát a mobilomra. Mert szeretem a változatosságot, meg kerestem az Igazit. Hát, jelen pillanatban leírhatom, hogy megtaláltam. Nagy a szerelem.

– Mostanában bachatakat hallgatok a mobilon. Mindig van új kedvencem. Most éppen ez:


Meg ezt is szeretem:


– Ideje lenne leülnöm és azzal is folgalkoznom, hogyan tovább. Meg- és eltervezni mindent a fejemben, hogy e szerint alakulhasson az életem.
És itt jut eszembe egy párbeszéd részlet. Felhívott az ex, hogy örülne, ha visszaszolgáltatnám a kölcsönadott könyveket, miket már két-három hónapja összekészítve őrzök az előszoba szekrénykén, hátha egyszer arra járok, merre ő is megszokott fordulni. Rákérdezett, hogy vannak-e már vendégeim. Mondom, nem igazán, hiszen időm sem nagyon van, és már illene kitalálnom, hogyan teremtsek. Azt válaszolta, ha megvan a know-how, akkor áruljam el neki is, mert azt ő is szeretné tudni.

– Két alvás között járok dolgozni, intézem a dolgaimat, de egyszerűen azt érzem, hogy csak szaladok magam után. Mintha ugyan belepasszolnék a formába, de még sincs az az AHA-élmény.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..