Kissé fáradt

Szombat reggel kaptam a fejemhez, hogy az őszi vizsgára való jelentkezéshez se nem nyomtattam, se nem fénymásoltam a szükséges iratokat. Tény, hogy a múlt héten el voltam varázsolódva, de leginkább pénteken.

Osztottam, szoroztam, végül arra jutottam, hogy még az elutazás előtt el kell intéznem a dolgot. Így a mai napot fél 5-kor kezdtem, s hatra letekertem a munkahelyemre, ahol fénymásoltam, nyomtattam, majd gyorsan továbbkerekeztem a vasútállomásra a jegyekért, aztán haza. Negyedóra múlva már a két gyermekemmel trappoltunk le a vonathoz.

A délutánt végig gyalogoltuk, a mára tervezett programot megejtettük némi plusszal.
A jelentkezést is sikerült elintéznem. Feladtam a borítékot. Most pedig kifáradva hasalok az ágyon, pötyögök a mobilon, és erőt gyűjtök a holnaphoz, mikorra is egy egésznapos kiruccanást terveztem. Remélem, elképzeléseim szerint alakul.

Egyébként azt gondoltam, jobb kondiban vagyok. Ha így kicsinált a mai jövés-menés, mi lesz velem csütörtök estére? Majd legrosszabb esetben hazatámogatnak a kölkök.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..