Kérek egy kályhát!

Nem merek kijelenteni semmit (ilyen vagyok, meg olyan, így gondolom, vagy úgy) örök érvényűként, mert még egy pár hét vagy hónap után kiderülhet, hogy egészen másként van. Az évek alatt összegyűjtött hitrendszeri berögzültségek adnak egy-egy irányt, de azok csak addig élnek, amíg egy-egy oldás vagy felismerés alkalmával vissza nincsenek tisztítva, tisztulva. A lecsupaszított rész pedig ad egy új választási lehetőséget, még pedig úgy, hogy a hitrendszerem közben le van csendesítve. Így már nagyobb az esély a helyes döntésre.

És most egyébként arra akartam kilyukadni, hogy azért szeretem a nyarat, mert általában jó meleg van még kora reggel is, és nem fagy ki a hátsóm a saját lakásomban.

Meg azt is említeni szeretném, hogy ne ítéljek meg egy embert a külseje alapján, különösen egy Ikrek-szülöttet, mert ugye csak nézzek magamra: ha valaki csak az egyik “énemet” ismeri, akkor annak lát, de közben meg annyiféle tudok lenni és vagyok is egyébként. Melyiket szeretnéd látni?

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..