Könyvek

Múltkoriban beszélgettem egy jóbaráttal, melyek azok a könyvek, amik meghatározóak voltak a spirituális kalandozásunk eddigi szakában, s mit nyomnánk első körben egy “kezdő” kezébe.

Tudom, sokan most a Titokra esküsznek, de az egy széles körnek készült és meglehetősen sikervadász annak ellenére, hogy fontos információkat tartalmaz.

Aki valóban tudatosan szeretne magával foglalkozni, akkor indulásnak a Békés harcos útját (Dan Millman) ajánlanám. Majd jöhetne R. Bach Illúziók c. könyve. Ez az a két könyv, mely engem a mai napig elkísér.
A folytatásban jöhet E. és J. Hicks A vonzás törvénye, Neale D. Walsch Beszélgetések Istennel. Ezek a könyvek más szemszögből írnak a való lényegéről és adnak tanácsot, nekünk hogyan is kellene hozzáállnunk a saját életünkhöz.

Rám nagy hatással voltak még Deepak Chopra írásai. Ő sokszor tudományosan is alátámasztja a gondolatait (hiszen gyakorló orvos és nem mellesleg Maharishi tanítvány). A Kvantum Gyógyítás mindenképpen ajánlott.

Persze, a piacon rengeteg ezoterikus és spirituális olvasmány található, és olykor nehéz is megtalálni azt, mely valóban nekünk szól. De amit el kell olvasnunk, az elénk fog kerülni előbb-utóbb.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..