Valami 7 magamról

1. Ede(-e)! Köszönöm!

2.

3. Megtörtént az első pontban.

4. Nem baj, ha ez a vonal megszakad nálam? Nem azért, mert nem tartok mást kreatívnak vagy érdemesnek rá, de leginkább azzal tisztelem meg, ha minden nap olvasom, ha GReaderen keresztül, akkor úgy.

5. Lásd előző pont, tehát elmarad a linkelés.

6. Nem hagyok értesítést a nem választott bloggereknél, lásd előző pontokban az okokat.

7. Áruljak el magamról hét darab dolgot?

– Nos, hihetetlenül naiv tudok lenni, ugyanakkor az ellenkezője is.
– Remekül tudom az érzéseimet palástolni, például mikor szerelmes vagyok valakibe és a világ minden kincséért nem mutatnám ki, ugyanakkor minden érzést le lehet olvasni az arcomról, ha nem ügyelek rá, illetve már abból lehet tudni, ha valami nem tetszik nekem, hogy mimikátlan arccal nézek a másikra.
– A kettősségemet az Ikrek napjegyemnek és aszcendensemnek tulajdonítom, illetve azt is, hogy változékony a természetem, valamint egyik percről a másikra meg tudom magamat gondolni, akár fajsúlyos kérdésekben is. Ezért szoktam írni, hogy ne higgyenek nekem az Olvasók, mert “csalok”. Viszont tudok nagyon állhatatos és kitartó is lenni.
– Nagy gyűjtő lennék, de hely hiányában visszafogom magamat. Így csak egy félpolcnyi bögre gyűjteményem van. A karkötőkből lehetne több is, arra lenne kapacitás. Viszont a gyűrűket, táskákat azért sem gyűjtöm – bár sokszor nagy a kísértés a vásárlásra -, mert mindig csak ugyanazokat hordom, míg meg nem unom.
– Akik személyesen is ismernek, tudják, hogy az ezüst a kedvencem, ami az ékszert illeti. Arany fülbevalóm csak azért van, mert félig fehér aranyból van. És egyelőre jobb ezüstöt nem találtam.
– Cigiztem már. Ha a kocadohányzást annak lehet nevezni.
– Macikkal alszom: van egy pici koalám és egy hatalmas fehér medvém. A koalát a tizenkét éve kaptam a sógoromtól, mielőtt haza indultam volna tőlük. Ott, a buszon használtam először az alváshoz, akkor párnaként. Az ágyamban a vállamat támasztom, mikor hason fekszem. A nagy mackót akkor ölelem magamhoz, ha oldalamon alszom el.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..