Alvás és álmok

Ebben a mai éjszakában majdnem minden volt. Az álmaim az éjjel rendesen megpörgettek. Pl. kerestem helyet, ahol csinálhatnám a masszázst, már függönyt is néztem oda. Aztán valahova utaztam a gyerekekkel, akiket rábíztam egy félpercre a barátaimra, majd jól nem találtam meg őket. Már telefonálni szerettem volna, merre találom őket, de feltessékeltek egy turistabuszra (sodort a tömeg), ami Kínába vitt, vagy legalábbis a kínaiak performanszoltak az út melletti tájakon.
Aztán vagy mind ez előtt, vagy ezek után egy jó kis horrorba csöppentem. Én, aki végig nem bírok nézni semmilyen agykiszívós és egyéb szörnyűséges filmet, most azt álmodtam, hogy egy lény (vagy ember, vagy szellem, vagy akármi) egy másik ember segítségével, útján kiszívja egy harmadik valakinek az agyát, lelkét, bármilyét a tarkóján keresztül. Annyira, hogy a harmadik élő halott lesz.

Szerencsére mindezek után álmodtam szebbet is, de persze arra most nem emlékszem.

Nem mellesleg az egész éjszakám azzal telt, hogy fáztam. Már plédet is borítottam a takaróra, de mindig arra riadtam, hogy valamelyik testrészem fázik. Mikor felébredtem hajnal negyed hétkor, persze a plédes része a takarónak majdnem a földön, rajtam pedig a szimpla rész volt. Ezek után…?
Már a nem tudom hanyadik éjszaka, hogy szarul alszom. Itt a szabi, amikor is ki szerettem volna magamat aludni… Még van két éjszakám, amikor nem megyek buliba, nem kell korán kelni, meg ilyesmi. Hajrá!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..