A mai napom kerekre sikerült

Szeretem az olyan napokat, amelyeket úgy fejezek be, hogy sikerült mindent megcsinálnom, elvégeznem, amit aznapra terveztem.

A mai napot szokás szerint edzéssel kezdtem (legújabb hóbortom a Freeletics), majd meló. Ott is elég jól haladtam. Aztán hazafelé elhoztam a kerékpáromat a szerelőtől, mert rekord sebességgel (tegnap délben adtam le neki) helyrepofozta. Nagyobb bajok voltak vele, mint gondoltam. De most már legalább olyan, mintha egy új bicó lenne alattam. Arra egy darabig pedig ügyelnem kell, hogy ne fékezzek túl erősen. Mert orra bukom. Az is vaci új lett.

Szóval, hazatekertem. Itthon valamennyi zabpehelyt ledaráltam, majd bekevertem a kétféle palacsinta tésztát. Egyik tojás nélküli volt. Aztán tettem-vettem, és már készíthettem is a palacsintákat. Nos, ugyan a tojás nélkülivel megkínlódtam, de aztán csak kész lett az összes. A gyerekek pikk-pakk betolták.

Úgyhogy még az estét teregetéssel fogom befejezni (igen, egy mosás éppen folyamatban), majd jöhet az alvás.

Holnap hajnalt pedig futok egy jót.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..