Zenétől a világig

Mindig is nagy zene rajongó voltam. De az utóbbi időben nagyon kevés időm volt zenét hallgatni. A régi dalokból éltem, illetve az aerobik mixekből.

Azt nem mondom, hogy most megint belevetettem magam a zenei életbe, viszont vagy egy-két új és friss kedvencem. Arra is rá kellett jönnöm, hogy a régi források a letöltésekhez már nem igazán működnek. A legtöbb letölthető zene pedig a videókról leszedett zene. Na, ezeket kevésbé csípem, de szegény ember vízzel főz…

Arra is ráébredtem, hogy nagyon be szűkültem az utóbbi három-négy évben. Csak a sport, az edzések tartása, a meló és némi magánélet. Semmi más.

Hiányzott nagyon a kreativitás. A beszűkültség nem nekem való. Csak akkor érzem magam elememben, ha alkothatok, ha kifejezhetem magam valamilyen módon, legyen az írásb, tánc, egyéb mozgás, bármi, amiben megtalálom a fantáziát, lelkesedhetem érte.

Most szerencsére van már időm és lehetőségem újabb képességeket, ismeretek és tapasztalotakat szerezni. Nyitottság, rulez! Szia, Világ! Újra itt vagyok!!!

Már két tanfolyam is betervezve a következő két hónapban. Emellett igyekszem olyanokat csinálni, amit eddig nem mertem. De csak szép sorjában. Egyenként veszem sorjában őket, s ha már az egyik már rutin lesz, akkor jöhet a többi.

Bakancslista? Nem. Csak élni szeretném az életemet félelmek nélkül.

Aztán egyszer csak az is meglesz, hogy végigtáncolok a fő út kellős közepén. (Csak viccelek, de ki tudja, mit hoz a sors.)

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..