Vagyok

Azon gondolkodom, hogy lehet egyszerűbb lenne fotókat posztolnom írott bejegyzések helyett. Talán akkor gyakrabban sikerülne bejegyzést közzétennem a blogon. Gondoltam már videóra is, amin beszélek. De egyelőre még nem olyan a WP, mint a facebook vagy a instagram.

Így marad az olykori írogatás.

Egyébként a helyzet változatlan: a melóban heti egyszer fel akarok mondani, a páromat egyre jobban szeretem, a sport továbbra is nagyszerű nyitása a napjaimnak*, a munka utáni délutánjaim tennivalókkal telik (szerencsére már oldások miatt is), stb. Szóval, nem unatkozom.

*elkezdtem a Polar maratonra felkészítő programját. Most heti 5 futás feladat van, és ebből legalább 3 alkalommal nagyon alacsony pulzuson kell futni. Remélem, hamarosan látom a fejlődést, mert perpill tavaly augusztushoz, szeptemberhez képest igen gyatra a szívem állapota. De amilyen stresszes hónapjaim vannak, ezen egy picit sem csodálkozom…

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..