Sűrű napok

A múlt hét legnagyobb eseménye az volt, hogy a kisebbik gyermekem egyik, még ki nem nőtt bölcsességfogát kiműtötték. Gátoltam az előtte sorakozó 7-es rágófog kibukkanását.

A hét szólt arról is nekem, hogy a TT-n szerzett izomsérüléseimet, majd a pénteken egy kis funkcionális edzés során előidézett izomlázat hevertem ki. Hétvégén magamnak adtam a futóedzéseimet, mert vagy elfelejtkezett rólam az edző, vagy úgy gondolta, pihenjek (bár ezt is jelölni szokta a TP-ben). Én meg úgy voltam vele, inkább futok, minthogy kárba vesszen két, lehetséges edzésnap.
Nem szólt semmit ma, mikor a heti edzésemet megadta….

Ez a hetem sem lesz unalmas. Ma már kezdtem egy órás jógával, munka, majd rohanok haza, hogy utána vigyem a kisebbiket bőrgyógyászatra – ellenőrzésre. Utána haza, és főzök.
Holnap délutánra egyelőre semmi. Szerdán délután viszont megint megyünk orvoshoz. Ezúttal varratszedésre.
Csütörtökön hajnalban utazom Pestre a tanfolyamra. Szombat délutánig ott leszek. A vasárnapom egyelőre még képlékeny. Vagy együtt leszünk, vagy egyedül töltöm.

Nem is tudom, hogyan szuszakolnék be ide egy kinez vendéget. Szerencsére nem is keresett meg senki…
Talán a jövő hetem már lazább lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..