Édes hétvége

Nem volt egyszerű az elmúlt hét péntek délutánig. De aztán megérkeztem, és minden helyreállt bennem, körülöttem, a kis világom.

Tudom, hogy ez a közel 48, egymással töltött óra alatt csak a legjobbat kapjuk a másikból, és egészen más megélni a mindennapokat. S bár érdekelne az is, hogyan lennénk mi egymással a hétköznapok rutinjában, de megelégszem perpillanat a havi két hétvége “nászúttal”.

Tudom, én most nagyon könnyű helyzetben vagyok, hiszen eddig nála voltunk. “Vendégként” csak egy dolgom van: ráfigyelni (oké, és futni menni).

Szeretek Nála, Vele lenni. Egyszer talán viszonozni tudom mindazt a jót, amit most Tőle kapok.

Például ezt a remek születésnapi meglepetést is. Egy musical az Erkel Színházban szombat este. Már annak is nagyon tudtam örülni, hogy eljött velem a Turandotra bő három hete. Így úgy éreztem, hogy dupla születésnapi ajándékot kaptam. És hogy legyen egy kézzel fogható ajándék is, járt hozzá egy ruha, amibe mehettem a színházba (és fehérnemű alá).

… … …

Szeretném, ha megőrződne az, ami kettőnk között van olyannak, amilyennek most érezzük, és ennél csak őszintébb, szeretettel telibb és érettebb lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..