Spotting

Tavaly kora nyár óta futok majd’ minden második hétvégén a Budai-hegységben. Eleinte csak a Hárs-hegyre merészkedtem fel, mert azt ismertem meg először. Kb. fél éve felfedeztem, hogy van élet a másik oldalon is (Nyék, Hármashatár-hegy).

Senki ismert emberrel arra nem futottam össze, nem találkoztam. Most “celeb” dömping volt. Azért idézőjel, mert csak egy embert neveznék közülük celebnek.

Szóval a múlt péntek este a párommal sétáltunk a szokott erdős útvonalon, ahol rengeteg kutyasétáltató, túrázó, sétáló, futó és biciklis fordul meg, mikor egy kalapos, napszemüveges, beöltözött idősebb hölgy a kutyájával pórázon közelített felénk. Hangosan telefonált. Elkezdtem rá figyelni, és szinte tudtam, hogy ismert ember ő, és azt is lemertem volna fogadni, hogy színésznő. Valójában csak profilból láttam, és rögtön tudtam, ki lehet. A névmemóriám nem tökéletes, de rögtön mondtam a páromnak megszorítva a kezét, hogy szerintem ki ő: T. Teri.

Éppen elkezdtünk ezen morfondírozni, mikor egy futó szaladt felénk. Bámultam rá, de mielőtt gondolkozhattam volna, miért ismerős nekem a figura, mikor a párom szorított a kezemen. Elhaladt mellettünk, és máris összenéztünk. K. Peti.

Három a magyar igazság. Na, a harmadik személy csak számomra ismerős, és nekem híresség ő. Egy volt oktatóm az edzősuliból. Több éve már, hogy személyesen nem láttam, de már így is messziről kiszúrtam. Nem köszöntem, mert úgy gondolom, gondoltam, nem tudná, ki vagyok. (Vagy így van, vagy nem.)

Hogy legyen egy ráadás is, másnap reggel, mikor a hosszú futásom első perceiben egy hölgy adott utat nekem a szűk járdán. A kutyáját sétáltatta. Ugyan őt is csak a tévében láttam még, de lemerném fogadni, hogy R. Éva volt, az úszónő.

Azt hiszem, ennyi találkozás bőven elég volt egy hétvégére….

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..