Készülődés

Úgy szeretek ajándékot adni, hogy lehetőleg ne kérdezzem meg, mit szeretne a másik (ez alól a gyermekeim kivételek per pill).

Ha nem tudok venni valamit, akkor készítek. Lehetőleg személyre szólót.

Most azt találtam ki, hogy TRX edzést videózok a páromnak, hogy legyen legalább 3 lehetősége edzésre, amíg magának nem tud felépíteni egy gyakorlatsort.

Ma vettem fel az első edzést. Mivel nincs alibizés a felvétel alatt (hogy néz már az ki!), így csináltam, ahogy erőmből tellett. Hát, izé! A lábizmaim kocsonyák, a karjaim remegnek. Remélem, holnapra kímélőbb futó edzést ír az edzőm….

És még két gyakorlatsort fogok videózni szerdáig. Ennyit a pihenő hetemről a tesztfutás előtt, amit szombaton fogok megcsinálni.

A tesztfutást már másfél hónapja meg beszéltük az edzővel, hogy amint rendbe jön a lábam, és visszaszerzem az erőnlétemet futásban, megcsinálom. Megnézzük, mire is vagyok képes mostanában, jól vannak-e beállítva a pulzuszónáim. We will see, ahogy az angol mondaná.

Két hete nagy erőbedobással el kezdtem újra németül tanulni. Muszáj. Egyszerűen muszáj. Először is, ideje, hogy végre elsajátítsam legalább egy jó alapszinten ezt a nyelvet. Másodszor, legyen a menekülő útvonalhoz nyelvtudásom. Már csak egy épkézláb szaktudás kellene, hogy külföldön munkát tudjak vállalni, ha úgy hozza az élet. 2022 év lesz a döntés éve. Addig pedig tanulás.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..