Előzetesen

Ugyan még két nap van ebből az évből, de talán nem történik olyan, ami miatt változtatni kellene a megállapításomon: bár többek számára ramaty volt ez az év, én nem tudom ezt állítani. Júliusig kifejezetten jó volt. Az augusztus nehéz volt a munkahely- és a lakhelyváltás miatt. Az elmúlt 3-4 hónapban voltak lelki döccenőim az új munka révén, mert nem lettem betanítva, nem adtak sok infot arról, mit is kellene tudnom, viszont elvárás volt a tudás és cselekvés terén.

Azon vagyok, hogy januárban ezt helyretegyem, mert akarok dolgozni, méghozzá jól.

Az érzelmeim is kavarognak, de magamban keresem, mi is a bajom tulajdonképpen Egy oldás mindenképpen jól jönne.

Amit sajnálok – önző módon – és már tényleg vágyok rá, az egy hosszabb hétvége a párommal ketten valahol. Legjobb lenne egy szálloda, ahol meg lenne oldva az étkezés is. Így csak egymással tudnánk foglalkozni.

A második korlátozási időszakban az a rossz, hogy azon a kevés napon, amit otthon vagyunk, a szüleimmel csak rövid időre, éppenhogy csak találkozunk. Nincs puszi, nincs ölelés, nincs együtt ebédelés, nem volt karácsonyozás.

De ennek az ideje is eljön majd.

Most azzal kell főzni, ami van. Ha tetszik, ha nem. Ebből kell kihozni a legjobbat.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..