Múlt éjjel

Hülye alvás!

Mikor már azt hiszem, hogy visszarázódtam a normális mederbe, ahol a pihentető, csak 2-3 alkalommal felébredős alvásaim találhatóak, jön egy éjszaka, mikor borul minden: fogalmam sincs, mi a túróért nem tudok elaludni, és hogy amikor végre alszok, akkor miért annyira felszínes az alvásom. (Ennek ellenére az órám agyondicsér, milyen jó minőségű volt, csak rövid.)

Múlt este még megvártam, hogy lejárjon a mosógép, és kiteregettem. Már elmúlt fél kilenc. Ha lehet, alvás előtt már csak olvasok. Tegnap este a Broadchurch brit sorozat 3. évadának utolsó részeit néztem. És annyira kíváncsi voltam, ki az elkövető, hogy úgy döntöttem, megnézem az utolsó részt is, amiben kiderül, valójában mi történt, ki a bűnös.

Hiába csináltam végig a lefekvés előtti rutint, annyira hatása alatt voltam a befejezésnek, hogy fekve az ágyban csak a sorozat képei, történései futottak az agyamban. És végig egész éjjel, mikor tudatomnál voltam két alvás között. Mert végre, egy-másfél órás fekvés mellé csatlakozott a valódi pihenés is.

Persze, leginkább hajnalban aludtam volna, de akkor már dalolni kezdett a mobilom, hogy ideje kipattanni az ágyból. Megtettem, de nem igazán voltam magamnál, csak kóvályogtam a szobában, hogy akkor mi is van most. 5 és fél óra alvás után nem csodálom. A “frissességem” ellenére megcsináltam az edzésemet. Csak úgy mondom. Bár nagy volt a kísértés a laza napkezdéshez. De egy jól irányzott “nem odafigyeléssel” elhallgattattam a dumáló kisördögöt, és belekezdtem az edzések, futások előtti rutinba, és lenyomtam a TRX-kézi súlyzós, 10 gyakorlatos, háromszor ismétlős edzést. Majd hétvégén úgyis pihenek.

Ja, meg alszok. Tervem szerint.


Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..