Ma

Ami a lakás adásvételi szerződés aláírását illeti (holnap délután lett volna): Anyád, kedves lakástulajdonos! Csak azt kívánom neked, amit én éltem át ma, mikor nagy hiszti és hazudozás közepette visszaléptél a szerződés aláírásától. És innen üzenem, bár tudom, nem fogod olvasni, hogy a lakásod most már akkor sem kellene, ha ingyen akarnád rám erőszakolni. Legyen szerencséd!

Ha most az ügyvédem és az ingatlanos helyében lennék, a szart is kiperelném belőled. De ezt nem kívánom neked, mert jó indulatú vagyok alapvetően. Csak mondom, nem vagyok bosszúálló. Hiszek abban, hogy mindenki megkapja azt a viselkedést viszonzásul, amit ő adott másnak.

Az más kérdés, én mivel érdemeltem ki, de ez legyen az én dolgom. Bár rosszul esett, hogy újra ott vagyok, ahol a part szakad, de az a mázlim, hogy minden kakiból ki tudom magam húzni, ha akarom. És most akarom. Mert van egy célom. És hiszek abban, amit vigasztalásul az ügyvédnőm mondott, ez egy jel, hogy ez a lakás nem az enyém. Lesz nekem jobb, amit imádni fogok. És ez így is van.

Holnap megyek is megnézni egy nagyobbat, jobbat. Pusssz!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..