Nincs megállás

Én, a nagyon ügyes, tegnap reggel a kulcsátvétel előtt, az Obiban megrendeltem két fali lámpát, hogy bizony, azok kellenek majd, hiszen nem lesz a lakásban semmi világost csináló. Sőt, majd’ az összes lámpánkat az előző lakásból is bepakoltam a kocsiba, hogy azokat a kisebbik gyerekkel beüzemeljük itt-ott a lakásban, ha mindent elrendeztünk a birtokbavétellel.

Erre a volt tulajok szinte minden lámpát ott hagytak nekünk…. Ami jó, mert nem kellett kétbalkezes villanyszerelőt játszanunk tegnap, így még kaptam haladékot erre.

A lakás még mindig tetszik. S bár csendes örömmel örülök, hogy idáig eljutottam, egyelőre a teendők és intézendők sora jár a fejemben, az foglal le. Közüzemek átíratása, festés, tapétázás, bútorvétel, s ami kell még.

Hogy még ez se legyen elég, mégiscsak el kell vinnem az autót szervizbe, mert a féklámpa folyamatosan ég, mióta ki lett cserélve a hátsó lámpa (ha nincs áram alatt, akkor persze nem működik). Ja, mint korábban is írtam, nem unatkozom.

Szóval, kezdődik és folytatódik a móka. Jövő hét végéig mindenképpen. Aztán remélem, lesz egy kis szünet legalább január elejéig.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..