Spiróra várva

Jött az e-mail a bookline-tól, hogy lejáróban van x mennyiségű pontom.

Elolvasva az Angyali játszmát, majd belekezdve A mennyország fogságában c. könyvbe, rájöttem, hogy ez a két könyv A szél árnyékában egyetemben egy tetralógia részei, így a Lelkek labirintusát is muszáj beszereznem.

Szóval, tegnap neki is álltam a rendelésnek. Kiválasztottam három könyvet, mind a szépirodalom kategóriában, így arra kértem 10 % kedvezményt. Aztán hiába aktiváltam a kedvezményt jelentő kupont, a könyvek árai nem lettek kevesebbek. Hagytam a túróba azzal, hogy május végéig még használhatom a kupont, ha rászánom magam a könyvvásárlásra – újra.

Aztán ma reggel meghallgattam egy partizános beszélgetést Spiró Györggyel. Mivel még egy könyvet, művet sem olvastam (vagy láttam színházban) tőle, úgy döntöttem, ideje.

Így hát ma reggel kosárba tettem a tegnap meg nem rendelt Zafón-könyvet, majd választottam egy Spiró-regényt, amit nagyon dicsértek, és még hozzádobtam az egyik kedvenc történelmi regényírónőm egyik, általam még nem olvasott könyvét, és aktiváltam a kupont. Kerekedett a szemem, mert ezúttal működött a levonás.

Mondanám, hogy vannak véletlenek, de nincsenek….

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..