Az első nap margójára

Sosem az önbizalmam volt a legerősebb vonásom, de azért bizonyos területeken sikerült feltornáznom olykor egy elfogadható szintre.

Lassan három éve úgy hagytam el az akkori munkahelyemet, hogy azt éreztem, okos, értelmes, ügyes vagyok, bármit meg tudok csinálni, különösen akkor, ha elmondják, mi a feladat.

Már korábbi bejegyzésemben is felhoztam, azt hiszem (most nem olvasok vissza), hogy az elmúlt szűk három év sikertelenségei eljuttattak oda, hogy kételkedek magamban: egyáltalán érek-e valamit, tudok-e bármit is.

Önbizalmam erősítésére felidézem azokat a helyzeteket, mikor új pozícióba kerültem, és végül mindig megálltam a helyemet. Arra nem emlékszem, hogy görcsöltem-e azon, meg tudom-e csinálni azokat a feladatokat. Csak csináltam, amit kellett.

Egy biztos: igyekszem tanulni az elmúlt hónapok, évek hibáiból. Proaktívabbnak kell lennem, és kérdezni, kommunikálni a munkámmal kapcsolatosan.

Hát, lássuk az első munkanapomat itt, az új helyen!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..