Edzés, meg hasi háj

Nagy tanulság elővenni a régi gyakorlatsoraimat.* Ma reggel is ezt tettem. Egy régi, pár éve írt 10 db gyakorlatos edzésemet néztem ki, és igyekeztem megcsinálni. Míg akkor simán lenyomtam 3 körben 10-12 karhajlítást csípő-hátratolással, most elvéreztem 2 körrel. DE! míg akkor csak 4-4 kg-os kézisúlyzóval dolgoztam, ma már 7-7 kg-sal, illetve 9-9 kg-sal, ha olyan gyakorlatról van szó.

Az nagy trauma, hogy bizonyos hasizomgyakorlatnál vagy csak előrehajlásnál már durván gátol a hasi hájam. Fel kell dolgoznom. Nehezen megy, mert eddig sem voltam benne járatos.

Az a legnagyobb kérdés számomra, hogy ezt vissza tudom-e még valaha csinálni.

Egy biztos, ha nem akarom, hogy ez jobban eldurvuljon, sokkal szigorúbban kell figyelnem az étkezésemre, mozgásomra, mint valaha. Könnyebben feljön a plusz kiló, és szinte lehetetlen megszabadulni tőle, csak nagy-nagy elszántsággal és akarattal, de az most nekem nem nagyon van, ami a kaját illet.

Vagy beszerzek one size ruhadarabokat, és nem érdekel, mekkora darab vagyok.

*vannak kis füzeteim, amikbe olykor (egy időben rendszeresen) megtervezem, mit fogok a következő erősítő edzésemen csinálni, vagy csak előveszem, hogy alapul vagy ötletként szolgálja az aznapi tornámat.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..