Perpill

Mi foglalkoztat mostanában? Ez is, az is. Ha van is véleményem valamiről, nem szívesen írom le. Mert nem akarok igazságosztó, megmondó ember lenni. Még kicsiben sem. Persze, olykor kiszakad belőlem szóban, de aztán belátom, hogy ítélkeztem valaki vagy valami felett, és bár egy-két ember cselekedete, hozzáállása dolgokhoz távol áll tőlem, és nem értem, nem ad jogot arra, hogy kinyilatkozzak.

Mert én is ugyanúgy megbotlok, mint bárki más. Úgyhogy jobb, ha senkire követ nem hajingálok. Inkább foglalkozzak saját magammal – továbbra is.

Például fussam le becsülettel és gond nélkül a vasárnapi 6 órás versenyt. De először gondoljam át a frissítésemet olyan verzióban is, hogy nem lesz segítőm, és úgy is, hogy lesz.

Sajnos, a jobb combom egyik izma még mindig vacakol. De szerencsére már egyre kevésbé érzem. Igyekszem még javítani valamit rajta vasárnapig. A többi az égieken múlik.

Egyelőre a bibi miatt csak arra törekszem, hogy két lábon és lehetőleg futómozgással megcsináljam a 6 órát. Hogy mennyi kilométer lesz, azt majd meglátjuk.

Egyébként pedig: ❤

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..