6 órás után

Nos, akkor folytatom az előző bejegyzést.

Fura verseny után. Különösen akkor, ha egyedül vagyok, nincs velem senki, nincsenek ismerős futótársak. Maga a verseny és a rá felkészülés, még ha nem is képezi szerves részét a napjaimnak, mert van ezernyi más dolog, amivel foglalkozok, ott van a tudatomban. Aztán futok, akár több órát is, aztán beérek a célba, vége van, és bár örülök és elégedett vagyok, mert jól teljesítek, egy fajta üresség lesz bennem. Csak téblábolok, hogy akkor most hogyan tovább, akkor most mi van?

Ilyenkor jól jön, hogy van tennivaló. Ezúttal a kisaszalkámat tüntettem el a placról, azaz bepakoltam a kocsiba. Majd a váltócuccommal és a tisztálkodási dolgaimmal a strand hidegvizes zuhanyzójába vonultam lezuhanyozni. Brrr! Megcsináltam. Frissen, tisztán ballagtam vissza a versenyközpont melletti parkolóba. Azon gondolkoztam, hogy maradjak-e az éppen elkezdődő eredményhirdetésre, vagy menjek az utamra. A neten leellenőriztem a fennlévő eredményeket, és nagyon úgy tűnt, hogy harmadik lettem nők között. 57,5 teljesített km-rel (plusz ehhez jött még a tört kör, aminek még nem volt online feltüntetve). Nos, akkor mégis csak maradok, hátha igaz, ami fenn van a neten.

Igaz volt. 28 db körrel elcsíptem a 3. helyet a hat órát futó nők között. Nagy meglepetés volt ez számomra, és büszkeség. Nem ezért mentem, és mégis egy bronzéremmel jöttem haza. Azt nem mondom, hogy ezzel az 58 km-rel a nagyok között labdába rúghatok, mert nem. De legalább elmondhatom, elértem egyszer ezt is. Tudom, hova tegyem magamat.

A hazaút nem volt egyszerű. Székesfehérváron meg kellett állnom fájdalomcsillapítóért. A folyamatos ülés miatt fájt a csípőm. Rohamokban tört rám a fájdalom. Tudtam, hazáig ezt nem bírnám ki. És jó lenne, ha az éjszakám is nyugodtabb lenne fájdalom nélkül. Úgyhogy gyógyszer beszerez, és mérsékelt fájással hazavezettem (még egy megállással).

Azóta még nem futottam, mert a jobb bokám belső részén fájdogál egy rész. Gyanítom, melyik izom produkálja, de még nem sikerült a triggerpontot lekezelnem. Viszont a flossing egész jó hatással volt rá, különösen, mikor a vádli részt flossoltam. Ebből is gondolom, hogy az egyik izom okozza a boka fájdalmat.

Remélem, holnap már tudok futni egy félórát.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..