Majdnem egyenesben

A múlt heti kisebb megsüllyedésem hosszabb ideig tartott, mint gondoltam. Végül is éreztem én, hogy nem egy fél napos ügyről van szó.

Most hétvégén igyekeztem kialudni magamat. Ez kb az első éjjel sikerült is több, mint 10 óra (a szokásos felébredésekkel tűzdelve) alvás képében. A következő este már nehezebben ment az elalvás. Aztán hajnal kettő után valóban alvást produkáltam.

A mostani éjszaka már nem volt ilyen nyugodt. Valószínűleg melegem volt. Lehet, megint elő kell vennem a nyári takarót?

Összességében jól telt a hétvégém. Majdnem mindent elintéztem, amit terveztem. Egyedül a zuhanyfüggönyt, ami a kádnál lóg, nem rövidítettem meg. Nem akarom elvágni, de jó lenne felvarrni. Mivel továbbra sincs varrógépem, kézzel kellene ezt megoldanom. Nem volt kedvem ennyit (2 x 150 cm-t) tűvel böködni.

A múlt hét abban eredményes volt, hogy vettem egy kis műfenyőt, rá fényeket, egy adventi koszorút. És végre lesz a francia erkély(em) korlátján ledes fénysor. Bár már feltekertem a helyére, de még nem kapcsoltam be. Majd hétvégétől éghet.

Nagyon már nem akarok költeni ilyen extrákra. Most minden penny-re figyelek.

Ami az edzéseimet illeti: mivel a múlt hétfőn pótoltam be az azelőtt vasárnapi futást, így többet futottam órában és kilométerben a múlt héten. És volt egy erősítő edzésem pénteken. Nos, akkor kinyírtam a combjaimat és a hátsómat. Volt is izomlázam. Van olyan hét, nap, amikor érzem magamban az elszántságot, az erőt, a mazochizmust, hogy valóban odategyem magamat az erősítésnél. Mivel már elérhető a homokzsákom és a két kézi súlyzóm, segítenek ebben. Egyszerűen most rá vagyok arra kattanva, hogy izmos lábaim legyenek. Ja, meg felső testem, meg törzsem. Ugyan piszkál, hogy van rajta védőréteg, de éppen ott tartok, hogy a hájat izmok formálják kerekre rajtam. Meg hát azzal nyugtatom még magamat, hogy a páromnak tetszem így is. (Most ez úgy hangzik, mintha gurulnék, de nem!)

Szóval, eszement újdonságok nem történtek. Még azt is megszokom, hogy a nagyobbik párja ott lakik (egyelőre) nálunk. Sok vizet nem zavarnak, egész nap a szobában leledzenek. Tanulnak bevallásuk szerint.

A kisebbik gyermekem holnap csatlakozik újra hozzánk. Teljes lesz a kép. Izé, a család.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..