Diagnózis

Nos, beigazolódott a sejtés. Az MR-vizsgálat eredménye szerint az 5. lábközépcsontomban, a vékonyabbik részén van egy haránttörés. Ami egyértelműen fáradásos.

Majd kedden reggel a doki megmondja, hogy mi a teendőm a pihentetésen kívül. Gondolom, nem sok. Ne terheljem járkálással, felesleges ácsorgással. Igyekszem az edzéseimet is úgy intézni, hogy minél kevesebb teher legyen a lábfejemen. (Ülve súlyemelgetés?)

Most jól jön az ülőmunka, és az, hogy autóval járok dolgozni. Abból azonban nem engedek, hogy lépcsőzzek a másodikra – itt a munkahelyen, ahol van lift is.

Hát ez van.

De nincs elkeseredés. Tényleg nincs. Egyetlen bajom van, hogy még a gyaloglás sem megengedett. Csak majd, ha már a csont összeforrt. Úgyis csak azzal kezdhetem majd a visszaszokást a futáshoz. Gyaloglással. Azt már tudom, hogy innentől kezdve inkább terepen, földúton fogok futni. Aszfalton alig, vagy csak majd ősztől, amikor már edzettebb lesz a lábfejem szétrepedt csontja.

Jó lesz ez, kérem! Csak viselkednem kell.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..