Csak egy állapot

Az, hogy a tegnapi kovix teszt eredménye negatív.

A héten a munkahelyemen kellett volna végig lennem (a dolgozás ugye nálam elég kérdéses), de szerdán, mikor már az autóból kiszállva az utcán baktattam haza, csörgött a telefonon. A főnököm hívott, hogy az egyik kolléganőm ismerőse (később kiderült, a fia, aki kvázi vele lakik) kovixos, így holnap ne is menjek már be.

Engem leginkább az bosszantott az egészben, hogy bennhagytam a kinyomtatott tanulnivalót, amit hétvégén szerettem volna az agyamba gyömöszkölni. Már járt azon járt az eszem, hogyan is szerezzem meg, hogyan is fogok tanulni nélküle, ha nem tudok érte menni. (A búbánat sem akar kétszer negyven kilométert autózni egy köteg papírért.)

A főnököm jelezte, hogy kapni fogok a céges emailemre levelet, amit majd meg kell válaszolnom, hogy a tesztelési eljárást elindíthassák.

Egy szó mint száz, péntek délben jelenésem volt egy tesztelő helyen, ahol garatból pillanatok alatt levették a mintát. Ez után elautóztam a munkahelyre, bevágtattam, majd felkapva az asztalon fekvő tanulnivalót el is tűntem a helyszínről.

Tudtam, emailben fog jönni az eredmény. Mivel elkérték a magán emailcímemet, azt lestem reggel óta. Aztán kora délután, mivel nem értekezett semmi a gmailemre, bejelentkeztem a céges postaládámba. Éjjel egy óta ott várt rám a megküldött eredmény. Anyátok, gondoltam.

A .pdf fájl jelszóvédett, így az eredmény megtekintéséért még meg is kellett küzdenem. És persze, negatív.

Gyorsan meg is írtam a főnökömnek (egyébként kérte is), hogy ne aggódjon, a tegnapi egy perces ottlétem alatt nem fertőztem.

Szóval, tegnap délben nem voltam kovixos. Szerintem most sem, de ugye soha nem lehet tudni.

És egyelőre nem jelentkezem oltásra. Először oltsák be azokat, akiknek valóban szükségük van rá. Aztán, majd, ha nagyon nem mehetek emiatt sehová (hello, igazolvány!), akkor talán jelentkezem.Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..