Ex-info

Elkezdtem nézni az egyik sorozatot (valami új kell a görgőzésekhez), és bedobták a témát: ex-pasi csekkolása.

Ugye ez manapság könnyen mehet, már ha az exe az ember lányának fenn van azon a közösségi médián, amelyen az ember lánya is. És az ex megoszt magáról olyasmit, amit mindenki is láthat (általában ugye nem maradunk “ismerősök” az exekkel sem a FB-n, se máshol), azt a nagyon kíváncsi ember lánya megnézheti.

S mi van akkor, ha nincs regisztrálva ilyen közösségi oldalra, illetve ha van is profilja, nem oszt meg érdemleges infot magáról?

Maradok kíváncsi. Ha egyáltalán kíváncsi vagyok.

Évekkel ezelőtt sajátítottam el azt a hozzáállást, hogy türelmesen megvárom, amíg eljut hozzám az információ, ami esetleg érdekel engem. Ha meg nem, akkor nem is kell tudnom róla.

Így vagyok az emberekkel is. Ha valaki az életembe kell kerüljön, vagy el kell búcsúznom tőle, mert már nem odavaló, akkor hagyom, hogy megtörténjek. Az előbbinek örülök, a másikat meggyászolom, és élem tovább az életemet.

Valamiért, valakiért tenni kell, valami meg csak alakul magától. Erőltetni semmit sem szabad, mert annak csak rossz vége lesz.

Úgyhogy nincs kutakodás, legfeljebb csak nézelődés. Azt vagy van, vagy nincs info.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..