Teliholdas szerda

Belevágtam egy fogyókúrába. Még nem írom, melyikbe. Ma még nem tudtam pontosan követni a szabályokat, de igyekeztem.

De legalább egy jót aludtam. Előző éjjel hajnal negyed háromtól fenn voltam.

Az már más téma, hogy miket álmodtam össze. Egy álmom részleteire emlékszem. Fogalmam sincs, hogyan jött az agyamba ez a történet. Ilyenre nem is emlékszem, bár nem tenném le a nagy esküt, hogy soha nem volt még homoerotikus álmom. Mintha rémlene, hogy volt valamikor.

Most egy régen volt kolléganőm csábított el. Már az álmomban sem értettem, mi a túrót akar tőlem, és hogy és mint ez az egész.

Őszintén megvallva az irányultságomon nem változtatott semmit az álom, és még el sem gondolkoztatott. Továbbra is a férfiak vonzanak szexuálisan. Bár ma nem találkoztam olyan pasival, akit vonzónak találtam volna…. Na, nem olyan a felhozatal a munkahelyemen.

Ma megint futás volt az edzésem. A közeli erdőben kocogtam le az előírt 45 percet. A nap már felbukkant, és olykor még a fák közé is be-bekukucskált. Tényleg nagyon szeretek ebben a csendes, reggeli órákban futni, mikor még alig van ember a környéken. (Borssprey ott lóg mindig az oldalamon, csak mondom.) Örülök, hogy már futok, mert így kihasználhatom a világos reggeleket. Egyelőre még csak egy hétköznapi reggelen, de szépen fog gyarapodni a futóedzéseim száma.

Ebéd után pedig tettem egy jó félórás sétát a munkahely környékén. A bevásárló központon túl kertes házak vannak, ott tettem egy kisebb kört. Azt hiszem, innentől kezdve megvan a dél körüli programom, ha dolgozom….

Visszatérve a fogyókúrára: észrevette már valaki, hogy sokkal “éhesebb” lesz az ember már a fogyózás első napján, még akkor is, ha mennyiségileg és kalóriában sem eszik kevesebbet? Na, én ma így voltam. De lehet, hogy csak a telihold miatt….

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..