Eredmény?!

Ez a munkanap nagyjából annyi eredménnyel járt, mint a lassan egy hetes fogyókúrám. Részemről mindent megtettem, hogy a holnap leadandó táblázatok, dokumentumok készek legyenek ma nap végére, csak éppen a főnököm reggel 8 órától nem jutott a saját részével semerre. Én pont emiatt halasztottam el a ma délutánra tervezett ügyeim intézését. Ennyi erővel megtehettem volna. És persze, holnap 9 órától valami két napos oktatás első felvonása lesz, amin írtóra fontos részt venni. (Egy porcikám se kívánja, hogy egy rendelet kielemzését, magyarázását, meg nem tudom mijét két napig hallgassam.)

Szóval, fogyókúra. Betartom a tőlem legtelhetőbben. Semmi édesség, csak egy pici étcsoki. Semmi hozzáadott zsiradék, csak ami éppen a soványka húsban, halacskában van. Fehérje annyi, hogy ne vegye éhezésnek a szervezetem. No alkohol, csak kávé (placebó és rendes), víz, meg zero kóla, az is mértékkel és hétvégén csábultam el. Minden erőfeszítésemet megtorpedózta a menzeszem, ami tegnap jelentkezett. Úgyhogy most várhatom a végét, hogy meglássam, vajon két hét alatt mit értem el. Jólesne egy kis biztatás a lötyögő nadrág részéről….

Ha egy hónap odafigyelés alatt sem történik semmi, akkor megvárom, hogy a változó kor időszaka, ami ki tudja, mikor kezdődik vagy kezdődött, és lesz vége, elmúljon, és talán lesz reményem egy új hormonháztartással némi súlyt leadnom.

Muszáj működnie.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..