monitorozás

Pár hónapja realizáltam, hogy az órámnak van egy olyan funkciója, hogy akár egész nap figyelhetné a pulzusomat. Nos, arra nincs perpill igényem, így beállítottam, hogy csak alvásom alatt kapcsoljon be az optikai érzékelő.

Reggelente kíváncsian nézem, mit alkottam alvás közben. Mióta a lábam rendben, valahogy megjavult az alvásom. Sőt, az is sokat segített, hogy igyekszem egy csepp alkoholt sem inni, mivel megfigyeltem, az alkohol jó pár ütéssel megemeli a pulzusomat legalább az éjszakám első felében. A feltöltött adatok még a pulzusgörbét is mutatják a Flow-ban.

No, ezeket vagy elhiszem vagy nem. A mellkaspántos jeladónak jobban hiszek, de egy trendet mutat a csuklón mért is.

A múlt éjjel pl. az elmúlt idők legalacsonyabb átlag pulzussal aludtam. Avg. 46 bpm. A pulzusgörbe szerint pedig volt 42 bpm is.

Hogy ez minek köszönhető, nem tudom. Talán az is segített, hogy tegnap böjtnapom volt. (Néhány hete bevezettem, hogy hétfőnként nem eszek.) Ilyen tekintetben úgy vettem észre, a böjt csak segít az alvásom javításában.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..