Tervek, programok

Elkezdtem péntek délután a két hetes szabadságomat. Már csütörtökön és pénteken itthon dolgoztam, így akár írhatom azt is, egy kicsit ráhosszabbítottam a két hétre. De tulajdonképpen nem, bár kényelmesebb volt az itthoni munka. Mindkét nap bőséges melóm volt, végig doldoztam a munkanapot.

Holnap indulok a Bakonyba, mert ott töltök egy hetet egy hotelban. Az edzésterv szerinti futásaimon kívül túrákat, kirándulásokat tervezek azon a környéken: meg akarok olyan helyeket is látogatni, amiket még nem láttam, és az bőséggel van arra felé. Elnézve az időjárásjelentést csütörtökön és pénteken sűrű, sötét erdőben lesz érdemes gyalogolnom, ahová a nap és a meleg kevésbé jut el. … No, majd meglátom.

Könyvekkel is készülök, hátha tudok majd olvasni is. Itthon addig ment az olvasás, amíg újra be nem jött a 30 C fok és feletti időjárás. A lehúzott redőnyök és sötétség a lakásban. Nem, nem fogok lámpát kapcsolni. Inkább nézek valami sorozatot vagy filmet.

Tervezem az őszömet is. Lesz ugye a maraton október közepén (ha beneveznek rá), aztán most vettem szeptember végére egy jegyet Aranyosi Péter standup műsorára, ami itt lesz a közeli művházban. Bakancslistás program lesz.

Gondolkodom egy festő, rajzoló körön is. Hiányzik a kreativitás, és amúgy is szeretnék megtanulni úgy rajzolni, akár festeni, hogy nagyjából vissza tudjam adni papíron vagy vásznon azt, ami a fejemben megjelenik, ha teszi. Meg legalább emberek között lennék.

Egyelőre táncolási lehetőséget nem találtam itt a környéken. De egyébként a mozgás úgy is megvan a sporttal, az önkifejezésre kellene valami inkább. És ez lenne a festőkör.

Azt hiszem, kezdetnek ez elég lesz.


Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..